logo شرکت فلز24
تعداد بازدید:190
۱۴۰۳-۰۵-۱۱

آبکاری نبشی

آبکاری نبشی
زمان مطالعه: 3 دقیقه

دوستانی که به آبکاری موارد مختلفی همچون آبکاری نبشی احتیاج دارند می توانند بر روی نوار قرمز پایین صفحه کلیک کرده تا به صورت مستقیم با موبایل به مشاوران فلز24 متصل شوند. اگر هم با کامپیوتر به ما متصل شدید میتوانید با شماره های پایین صفحه تماس بگیرید. در غیر اینصورت امیدوارم از مقاله ما راضی باشید. 

نبشی چیست؟

اتصالی که از دوتکه آهن بصورت L شکل حالت گرفته است نبشی می گویند. میتوان نبشی ها را از پر کاربردترین اتصالات ساختمانی و صنعتی در بین آهن آلات و فولاد دانست. نبشی ها برای افزایش استحکام اتصالات ساخته می شوند. بعضی از نبشی ها از تسمه های آبکاری شده ساخته می شوند و  بعضی از نبشی ها نیز از ورق های آبکاری شده تولید می شوند که این نوع نبشی ها دیگر نیاز به آبکاری ندارند.

کاربردها نبشی:

بین اتصالات :

وقتی دو اتصال را میخواهند به صورت قدرتمند و نگهدارنده فشار بیشتر بسازند از نبشی استفاده می کنند. حال اگر این نبشی آبکاری یا گالوانیزه باشد بشدت زمان طولانی تر خراب می شود.

تقویت نقاط ضعیف:

نقاطی که اتصال دو سازه به یک دیگر است از نقاط ضعیف سازه است. برای تقویت این نوع ضعف ها از نبشی استفاده می کنند. حال اگر این محصولات آبکاری شده باشند در مقابل رطوبت بسیار قوی تر هستند.

ساخت سازه‌ های ایستاده:

نبشی‌ ها در ساخت سازه‌ های ایستاده مانند خرپاها، سکوها و اسکلت‌ های فلزی استفاده می‌شوند.

قالب بتنی : 

برای نگهداشتن قالب های بتنی در کنار هم از نبشی های آبکاری شده استفاده میکنند.

ساخت درب و پنجره:

از دیگر کاربردهای بسیار مهم نبشی در ساختمان سازی علی الخصوص ساخت درب و پنجره و پروفیل های ساختمانی است.

آسانسورها:

همانطور که شما از بنده بهتر می دانید برای آنکه آسانسور بتواند بالا و پایین بیاید، در هر گوشه دیوار نبشی میگذارند تا اتاق آسانسور بتواند روی این نبشی ها بالا و پایین برود و حتی ترمز بگیرد.

علت آبکاری نبشی:

کاربردهایی که از نبشی در بالا توضیح دادیم یک درصد کاربرد نبشی نیز نمی باشد. حال خود ببینید اگر نبشی ها آبکاری شوند عمرشان چندبرابر می شود. حال فکر کنید عمر تجهیزات آسانسور و درب و پنجره و مواردی که گفتیم و نگفتیم حداقل 10 سال افزایش میابد. در صورتی که هر کدام ازین موارد آسیب ببیند هزینه چندبرابری بر روی دست ما خواهند گذاشت.

هزینه آبکاری نبشی:

هزینه آبکاری تقریبا 1/20 معادل 5 درصد هزینه نبشی می شود. حال شما دوستان می توانید با یک هزینه بسیار کم عمر نبشی خود را 10الی 15 سال افزایش دهید از دید اقتصادی که این کار صرفه اقتصادی قطعی دارد.

حوضچه آبکاری نبشی:

برای آنکه نبشی ها آبکاری شوند ابتدا آنها شسته و تمیز می شوند. سپس در کارخانه فلز24 حوضچه هایی از قلع و روی وجود دارد که نبشی هایی که آبکار نشده اند داخل این حوضچه ها می روند. تا در مقابل پوسیدگی و رطوبت مقاوم شوند.

ابعاد نبشی:

ابعاد نبشی بسیار متفاوت هستند و تقریبا در تمامی ابعاد ضخامت ،عرض و طول  تولید می شوند.

کارخانه های تولید نبشی:

کارخانه فولاد مبارکه اصفهان:

طبق معمول تمامی مقالات از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در ایران کارخانه فولاد مبارکه اصفهان است که انواع مقاطع فولادی از جمله نبشی را تولید می‌کند.

کارخانه فولاد خراسان:

فولاد خراسان نیز با ظرفیت تولید بالا، انواع نبشی را با کیفیتمناسب و مطلوب تولید می‌کند.

کارخانه فولاد کاوه:

یکی دیگر از تولیدکنندگان مطرح نبشی در ایران کارخانه فولاد کاوه است که محصولات خود را با استانداردهای بین‌المللی تولید می‌کند.

کارخانه فولاد اکسین:

فولاد اکسین با تمرکز بر تولید انواع محصولات فولادی با کیفیت بالا و قیمت مناسب، انواع نبشی را با ابعاد و استانداردهای مختلف تولید می‌کند.

کارخانه فولاد آریان:

فولاد آریان با استفاده از تکنولوژی‌ های روز دنیا همچون کارخانه های دیگر شروع به تولید انواع نبشی را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید می‌کند.

انواع نبشی:

  1. نبشی گالوانیزه: محیط‌هایی که دارای خردگی بالایی هستند همچون مناطقی که دارای رطویت هستند.
  2. نبشی فابریک:  نبشی فابریک درساخت سازه‌های فلزی سنگین و سبک، پل‌ها، اسکلت ها و… ساختمان‌های بلند.
  3. نبشی پرسی: ساخت سازه‌های سبک‌تر، سازه‌های فلزی صنعتی و غیرصنعتی، ساخت درب و پنجره و انواع پروفیل ها.
  4. نبشی بال مساوی: اتصال تیرآهن‌ ها، تقویت گوشه‌ها، ساخت سازه‌های ایستاده.
  5. نبشی بال نامساوی: ساخت سازه‌های با هندسه نسبتا پیچیده، تقویت هر کدام از اتصالات.
  6. نبشی فولاد کربنی: کاربردهای عمومی در ساختماننی و غیر ساختمانی تقریبا در تمامی صنایع.
  7. نبشی فولاد آلیاژی: صنایع هوافضا و هواپیمایی، خودروسازی و موتور سازی ، پتروشیمی و پالایشگاه ها که از فولاد های آلیاژی یا آبکاری شده در آنها استفاده می شود از مهمترین استفاده از این متریال است.

نتیجه گیری:

اگر نمی دانید آبکاری فلزات یا ورق چیست دعوت میکنیم ابتدا مقاله آبکاری فلزات و آبکاری ورق ما را بخوانید. در این مقاله علت اینکه چرا باید از نبشی های آبکاری استفاده کنیم توضیح دادیم. خیلی علاقه مندیم در انتهای مقاله نظراتتون و برامون ثبت کنید. ممنون از حمایتتون بهترین ها را برای شما عزیزان از خداوندمنان خواستاریم دوستداران شما در فلز24.

انتقادات و نظراتتون
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مشتریان ما
آبکاری فلز برای شرکت ایران خودرو
آبکاری فلز برای شرکت میهن
آبکاری فلز برای شرکت ایرانکو
آبکاری فلز برای شرکت گل گوهر
آبکاری فلز شرکت خودروسازی سایپا
آبکاری فلزآبکاری فلز قرارگاه خاتم الانبیا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x